Peluang Kerjaya

Sertai Peluang Kerjaya sebagai Perunding Hartanah Berdaftar bersama kami.


Mahu menjadi sebahagian dari Team Perunding Hartanah Johor?

Kerjaya ejen hartanah ini adalah kerjaya yang sangat menarik dan mencabar. Dan ianya menjanjikan pulangan lumayan kepada mereka yang rajin berusaha. Ramai yang dah berjaya dalam bidang ini.

Ada yang bermula sebagai despatch biasa sahaja, kemudiannya kini menjadi perunding hartanah luar biasa yang menjual rumah dan bangunan bernilai jutaan ringgit!

Ada juga bekas pegawai bank berpangkat besar yang kini menguruskan team perunding hartanah dan menjual ratusan unit projek perumahan pemaju. Mungkin selepas ini, andalah pula orangnya!!

Adakah Anda?

  1. Dah tak rasa gembira dengan kerjaya anda sekarang?
  2. Mahukan kerjaya yang lebih mencabar dan berbaloi?
  3. Mahukan kerjaya yang memberi pulangan yang lebih besar?
  4. Mahukan lebih masa dengan anak dan isteri?
Apa Yang Bagus Menjadi Ejen Hartanah?

Unlimited Income

Perunding Hartanah bebas untuk menentukan berapa jumlah income yang kita mahukan setiap bulan. Contohnya, Perunding Hartanah boleh mempraktikkan dengan menyusun strategi dan sasarkan hartanah mana yang ingin dijual pada bulan tersebut

Masa yang Fleksibel

Perunding Hartanah mempunyai waktu bekerja yang fleksibel. Kita tidak perlu menemui klien pada setiap masa kerana majoritinya adalah melalui temujanji, tidak kira dengan penjual mahupun pembeli. Disini anda dapat kawal masa anda sendiri.

Pendapatan Lumayan

Tahukah anda, komisyen ejen hartanah adalah 3% dari harga jualan hartanah. Katalah harga rumah biasanya dalam RM300,000, maka professional fee adalah sebanyak RM9000!!. Bayangkan jika anda jual 3 buah rumah sebulan. Berapa income anda.

Tiada Tekanan

Tiada tekanan ketika bekerja sendiri sebagai Perunding Hartanah akan membuatkan kita berasa gembira dan seronok untuk melakukannya Bukan nak kata dalam kerjaya ini anda tak stress. Tapi anda lebih bebas. Yang penting anda berdisiplin dan sanggup ikuti panduan yang diberikan. Selama ni serabut dengan boss di ofis, dan anda rasa pressure dan stress dengan politik ofis, maka ini mungkin peluang anda untuk jadi boss diri sendiri.Tunggu apa lagi?

Isi borang ini. Sertai kerjaya HEBAT ini bersama KAMI SEKARANG!

Compare listings

Compare