Tentang Kami

Perunding Hartanah Johor

 

PERUNDING HARTANAH JOHOR merupakan Team Perunding Hartanah dari NAS REALTY yang merupakan salah satu AGENSI HARTANAH BERDAFTAR di negara ini. Kami mempunyai kepakaran bersepadu dalam bidang hartanah (JUAL/BELI/SEWA) meliputi pengalaman dalam bidang urusan perbankkan, pemasaran online digital marketing serta kepakaran analisa harga pasaran hartanah berdasarkan data statistik terkini.

Misi kami ialah memastikan rakyat di Johor memiliki hartanah sekurang kurangnya 1 unit untuk kediaman sendiri dan membantu mereka yang menghadapi permasalahan pemilikan hartanah, kewangan dan lain-lain lagi berkaitan hartanah.

Dengan pengalaman lebih 17 tahun dalam industri perbankkan & hartanah, kami yakin dapat membantu memberi khidmat nasihat kepada anda dijual sana dalam urusan hartanah.

Bagi anda yang memerlukan khidmat nasihat berkaitan hartanah boleh hubungi kami agar permasalahan & persoalan anda dapat di selesaikan dengan segera.

Team kami

Roslin
Team Leader
Roslin
Team Leader
Founder Team Perunding Hartanah Johor. Berpengalaman 12 tahun dalam perbankkan & 7 Tahun dalam bidang hartanah. Berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Ekonomi Universiti Kebangsaan Malaysia.
ejen, hartanah, perunding, hartanah
Norbaayiah
Perunding Hartanah
Norbaayiah
Perunding Hartanah
Mula menceburi kerjaya sebagai perunding hartanah pada tahun 2018 sebelum fokus secara sepenuh masa pada tahun 2020 selepas 16 tahun dalam bidang safety sebagai Safety & Health Manager. Misi utama ingin membantu penjual & pembeli hartanah mencapai matlamat masing-masing dalam bidang hartanah.
ejen, hartanah, johor
Rahizan
Perunding Hartanah
Rahizan
Perunding Hartanah
Terlibat dalam jual beli hartanah sejak tahun 2017. Pakar Menjual Landed Property. 3 tahun pengalaman dalam bidang perbankan. Dengan ini boleh membantu anda untuk menapis bakal klien anda. Menjual property secara berpasukan, sudah pasti membantu jualan dengan lebih pantas.
jual, rumah, perunding, hartanah
Haji Andy
Perunding Hartanah
Haji Andy
Perunding Hartanah
3 tahun pengalaman dalam industri hartanah. Berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Operation Management dari Universiti Utama Malaysia. Fokus kepada urusan jual, beli & sewa hartanah disekitar Johor.

Portfolio Kami

Subsale

Portfolio Kami

Projek

Glenmarie Johor
PR1MA Kota Tinggi
PR1MA Larkin
PR1MA Tebrau
Taman Ehsan Kluang
Taman Sri Saujana, Kota Tinggi
Taman Sri Saujana, Kulai

Perlukan Khidmat Kami?

Tidak kira anda adalah pemilik hartanah, pembeli yang mahu mencari hartanah impian atau pun pemaju projek perumahan, kepakaran dan pengalaman kami boleh membantu anda dalam permasalahan anda.

Compare listings

Compare