Tentang Kami

Perunding Hartanah Johor

PERUNDING HARTANAH JOHOR merupakan Team Perunding Hartanah dari IQI REALTY yang merupakan salah satu AGENSI HARTANAH ANTARABANGSA BERDAFTAR di negara ini. Kami mempunyai kepakaran bersepadu dalam bidang hartanah (JUAL/BELI/SEWA) termasuk hampir 20 projek perumahan & komersial disekitar Negeri Johor. Kepakaran ini meliputi pengalaman dalam bidang urusan perbankkan dan pemasaran online digital marketing.

Misi kami ialah memastikan rakyat di Johor memiliki hartanah sekurang kurangnya 1 unit untuk kediaman sendiri dan membantu mereka yang menghadapi permasalahan pemilikan hartanah, kewangan dan lain-lain lagi berkaitan hartanah.

Dengan pengalaman lebih 17 tahun dalam industri perbankkan & hartanah, kami yakin dapat membantu memberi khidmat nasihat kepada anda dijual sana dalam urusan hartanah.

Team kami

Roslin
Team Leader
Roslin
Team Leader
Founder Team Perunding Hartanah Johor. Berpengalaman 12 tahun dalam perbankkan & 7 Tahun dalam bidang hartanah. Berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Ekonomi Universiti Kebangsaan Malaysia.
ejen, hartanah, perunding, hartanah
Norbaayiah
Perunding Hartanah
Norbaayiah
Perunding Hartanah
Mula menceburi kerjaya sebagai perunding hartanah pada tahun 2018 sebelum fokus secara sepenuh masa pada tahun 2020 selepas 16 tahun dalam bidang safety sebagai Safety & Health Manager. Misi utama ingin membantu penjual & pembeli hartanah mencapai matlamat masing-masing dalam bidang hartanah.
Khirnizan
Perunding Hartanah
Khirnizan
Perunding Hartanah
Terlibat dalam jual beli hartanah sejak tahun 2017. Penjualan hartanah secara teamwork bagi memastikan sesbuah hartanah itu dapat dijual dalam kadar yang segera.
Siti Hajar
Perunding Hartanah
Siti Hajar
Perunding Hartanah
2 tahun pengalaman dalam industri hartanah. Berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Universiti Tun Hussein Onn. Fokus kepada urusan jual, beli & sewa hartanah disekitar Johor.

Portfolio Kami

Subsale

Portfolio Kami

Projek

Glenmarie Johor
PR1MA Kota Tinggi
PR1MA Larkin
PR1MA Tebrau
Taman Ehsan Kluang
Taman Sri Saujana, Kota Tinggi
Taman Sri Saujana, Kulai

Perlukan Khidmat Kami?

Tidak kira anda adalah pemilik hartanah, pembeli yang mahu mencari hartanah impian atau pun pemaju projek perumahan, kepakaran dan pengalaman kami boleh membantu anda dalam permasalahan anda.

Compare listings

Compare